Νεα και Εκδηλωσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ

ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΡΑΔΟΤΕΩΝ

(1/2021/ΠΣΞ)

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Αγαπητά Μέλη,

Η Γενική Συνέλευση αλλάζει ημερομηνία και μεταφέρεται για την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά του COVID19.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Αγαπητά Μέλη,

Σας προσκαλούμε στην Γενική Συνέλευση και Εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. που θα λάβει χώρα στην έδρα του Συνδέσμου, 14ο Χλμ Ε.Ο. Αθηνών Λαμίας14564 στην Κηφισιά στις 01/10/2020 ημέρα Πέμπτη και ώρα 17:00. Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας θα επαναληφθει στις 8/10/2020 την ίδια ώρα στο ίδιο μέρος.

 

 

ΝΕΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

Αγαπητά Μέλη,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δημοσιεύτηκαν οι νέοι ΚΑΔ για Απρίλιο. Οι κύριοι ΚΑΔ του κλάδου μας έχουν συμπεριληφθεί, παρόλα αυτά αναζητήστε αναλυτικά με τους λογιστές σας τους ΚΑΔ που αντιστοιχούν στις δραστηριότητες σας και συμβουλευτείτε τους για τις περαιτέρω κινήσεις σας.

 

 

ΝΕΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΞΥΛΕΙΑΣ

Αγαπητά μέλη,
Συνημμένα θα βρείτε την νέα επιστολή του ΠΣΞ που έχει αποσταλεί στο Υπουργείο. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι καταβάλλεται τεράστια προσπάθεια εκ μέρους του Συνδέσμου για την επέκταση των μέτρων ενίσχυσης στον κλάδο μας και υπάρχει πλέον ανοιχτό κανάλι επικοινωνίας και σε προσωπικό επίπεδο με το Υπουργείο. Ενωμένοι όλοι σ αυτή τη δύσκολη στιγμή ευελπιστούμε να καταφέρουμε τα μέγιστα.

Με εκτίμηση,
Π.Σ.Ξ.

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – COVID-19

Στο πλαίσιο των εξελίξεων σχετικά με την εξάπλωση του ιού COVID-19, o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΞΥΛΕΙΑΣ για όσες επιχειρήσεις ανοίξουν τις επόμενες ημέρες, συστήνουμε να τηρήσουν απαρέγκλητα τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας ως προς την προστασία του προσωπικού τους και των πελατών τους για τον περιορισμό της μετάδοσης του COVID-19 όπως επισυνάπτεται στο σχετικό αρχείο του ΣΕΠΕ.

 

 

COVID-19 - Επέκταση των μέτρων ενίσχυσης στον κλάδο του Ξύλου

Το Δ.Σ. του Πανελληνίου Συνδέσμου Ξυλείας με επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη, τον Υπουργό Οικονομικών κ. Σταϊκούρα και τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Γεωργιάδη ζήτησε την επέκταση των μέτρων ενίσχυσης στον κλάδο του Ξύλου.

 

COVID-19 ΠΟΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ

Στο πλαίσιο των εξελίξεων σχετικά με την εξάπλωση του ιού COVID-19, o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΞΥΛΕΙΑΣ επικοινώνησε αρμοδίως με το Γραφείο του Υφυπουργού Εμπορίου και με την Γενική Γραμματεία Εμπορίου, και σας ενημερώνει πως με τις μέχρι σήμερα αποφάσεις της κυβέρνησης, αναστέλλεται η λειτουργία ιδιωτικών επιχειρήσεων με βάση συγκεκριμένες δραστηριότητες.

ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΞΥΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2020

Οι ευχές του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΞΥΛΕΙΑΣ για το νέο έτος 2020 και η κοπή της πίτας του Συλλόγου.

Καταβολή ετησιας συνδρομης 2020

Ενημερωτικό Δελτίο
μελών Π.Σ.Ξ.