Διοικητικο Συμβουλιο πσξ

Την 10η Μαΐου  2014 η Γενική Συνέλευση του Πανελληνίου Συνδέσμου Ξυλείας εξέλεξε ως μέλη για το διοικητικό συμβούλιο που θα διοικήσει τον Σύνδεσμο για τρία έτη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε αυθημερόν σε σώμα ως ακολούθως:

ΟνοματεπώνυμοΘέσηE-Mail
Χρήστος Παπαναστασίου
Πρόεδρος
president@htca.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Γιάννης Αλμπάνης
Α' Αντιπρόεδρος
vicepresidenta@htca.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Ηλίας Στεργίου
Β' Αντιπρόεδρος
vicepresidentb@htca.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Βίκυ Καλτσίδου
Γενικός Γραμματέας
secretarygeneral@htca.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Κώστας Ξένος
Ταμίας
treasurer@htca.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Αλεξάνδρα Γεράρδη
Μέλος
member1@htca.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Αντώνης Στασινόπουλος
Μέλος
member2@htca.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Χάρης Ρουχωτάς
Μέλος
member3@htca.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Μιχάλης Χαλκιαδάκης
Μέλος
member4@htca.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Αναπληρωματικά Μέλη:

Ζηκόπουλος Τέλης, Γεράρδης Νίκος

Για την Ελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν από τη Γενική Συνέλευση

Πάνος Γιώτας, Μιχάλης Δανούρδης

 


Καταβολή ετησιας συνδρομης 2020

Ενημερωτικό Δελτίο
μελών Π.Σ.Ξ.