Εκτύπωση
PDF
08
Μαϊ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ξυλείας (ΠΣΞ) λειτούργησε το διάστημα από το 2010 έως το 2014 με τη νέα διευρυμένη μορφή του, έχοντας ως σκοπό και όραμα να αναδείξει το ξύλο ως υλικό, κάνοντας γνωστά στο καταναλωτικό κοινό τα πλεονεκτήματα του, αλλά και τις οικολογικές του ιδιότητες.

Πάρα πολλά συνέβησαν στη χώρα μας αυτή την πενταετία αλλά κατορθώθηκε να διατηρηθεί ο Σύνδεσμος και επιπρόσθετα να διευρυνθεί με νέα μέλη. Είχε παρουσία σε πολλά μέρη της Ελλάδας με ποικίλες δραστηριότητες. Έγινε προσπάθεια να δοθεί στο ξύλο η θέση που του αρμόζει στο ευρύ κοινό και να διεκδικήσει «τα δικαιώματά του» από το κράτος και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σας προσκαλούμε λοιπόν στην Γενική Συνέλευση και Εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. που θα λάβει χώρα στο Συνεδριακό χώρο του METROPOLITAN EXPO ATHENS στην περιοχή του Αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος στην Αθήνα τη 10η Μαΐου 2014 και ώρα 13:30.

Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο παρακαλείται να το δηλώσει στη γραμματεία Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. έως την 6η Μαΐου 2014. Θα πρέπει να τονιστεί ότι υπάρχει διαρκής ανάγκη για ανανέωση σε πρόσωπα & ιδέες.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι δικαίωμα συμμετοχής & ψήφου έχουν τα ταμειακώς ενήμερα μέλη! ( Για νέα εγγραφή ή ανανέωση συνδρομής: Τράπεζα: ALPHA BANK, IBAN: GR19 0140 1680 1680 0232 0006 462, ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ: 190€)

Παρόλο που η φυσική σας παρουσία θεωρείται απαραίτητη, για αυτούς που αδυνατούν να παρευρεθούν υπάρχει και η δυνατότητα ψήφου μέσω εξουσιοδότησης κάποιου άλλου μέλους που θα παρευρίσκεται εκεί ώστε να ψηφίσει εκ μέρους σας.

Πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης θα γίνει παρουσίαση των βιβλίων του Καθηγητή κ.Ιωαννή Κακαράς και του κ.Ιωάννη Παπαδόπουλου με θέματα «Ξύλινες Δομικές κατασκευές» και «Μάρκετινγκ επίπλων και προϊόντων ξύλου».

Κατεβάστε την πρόσκληση εδώ

Καταβολη ετησιας συνδρομης 2016