Ιουν

Δελτίο Τύπου Εκλογών ΠΣΞ

Με ικανοποιητική προσέλευση έγινε η γενική Συνέλευση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ξυλείας την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011. Η Γενική Συνέλευση έγινε στο Συνεδριακό χώρο του METROPOLITAN EXPO ATHENS στην περιοχή του Αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος στην Αθήνα και ξεκίνησε στις 17.00 με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Γιάννη Αλμπάνη να καλωσορίζει τα μέλη του Συνδέσμου. Στη συνέχεια ξεκίνησε μια ημερίδα στην προσπάθεια που κάνει πάντα ο Σύνδεσμος να κρατά συνεχώς ενημερωμένα τα μέλη του σχετικά με τα τρέχοντα θέματα.

Πρώτος πήρε το λόγο ο Δρ Γεώργιος Νταλός Αν. Καθηγητής και Προϊστάμενος του Τμήματος Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου με την ανάλυση του θέματος-«Η υφιστάμενη κατάσταση στην Ευρώπη για το Ξύλο και τα προϊόντα του. Τα προβλήματα που προκύπτουν από την αλόγιστη χρήση του ξύλου για παραγωγή ενέργειας. που απασχολεί έντονα πλέον την Ευρώπη».

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του αφού ενημέρωσε τους προσκεκλημένους με την πορεία τις παραγωγής και της κατανάλωσης των διαφόρων προϊόντων ξυλείας, μετέφερε πληροφορίες σχετικά με το μεγάλο πρόβλημα που εμφανίζετε στην Ευρώπη σχετικά με τον μεγάλο αντίπαλο ως προς την πρώτη ύλη στην χρήση του ξύλο στην «καύση του για παραγωγή ενέργειας».

Η ομιλία του έκλεισε με συμβουλές και υποδείξεις σχετικά με την σωστή χρήση του ξύλου στις διάφορες εφαρμογές του.

Ο επόμενος ομιλητής ήταν ο κο Κουτσαντωνάκης Κωνσταντίνος της AGG Communications που που ανέλαβε να παρουσιάσει το Marketing Plan του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ξυλεία. Ο κος Κουτσαντωνάκης αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στις τακτικές προώθησης του ξύλου σε άλλες χώρες τις Ευρώπης και στη συνέχεια παρουσίασε τις δράσεις του συνδέσμου που προτείνονται για το μέλλον.

Την όλη διαδικασία συντόνιζε με επιτυχία η κα Καλτσίδου Βίκυ.

Με το πέρας της Ημερίδας ξεκίνησε η τακτική Γενική Συνέλευση όπου αφού πήρε το λόγο ο Γραμματέας του Συνδέσμου κος Παπαναστασίου και ολοκλήρωσε ο κύριος Αλπμάνης παρουσιάστηκαν τα μέχρι στιγμής πεπραγμένα του Συνδέσμου. Ακολούθησε η παρουσίαση της έκθεσης της ελεγκτικής επιτροπής που έγινε από τον κο Μαδούρο, ο οποίος και παρέθεσε τα οικονομικά πεπραγμένα του Συνδέσμου.

Μετά από τα παραπάνω ξεκίνησε η ψηφοφορία.

Στη συνέχεια τα μέλη έκαναν την συγκρότηση του σώματος που είναι η παρακάτω:

• Πρόεδρος: Αλμπάνης Γιάννης
  • Α’ Αντιπρόεδρος: Βίκυ Καλτσίδου
  • Β’Αντιπρόεδρος: Γιώτας Πάνος
  • Γραμματέας: Παπαναστασίου Χρήστος
  • Ταμίας: Ξένος Κώστας
  • Μέλος: Γεράρδης Γεώργιος
  • Μέλος: Δανούρδης Μιχάλης
  • Μέλος: Στεργίου Ηλίας
  • Μέλος: Νούσιας Δημήτριος

Αναπληρωματικά Μέλη: Στασινόπουλος Αντώνης, Κουταλιάγκας Δημήτριος, Ρούχωτας Χάρης, Παπουτσής Ευριπίδης.

Για την Ελεγκτική επιτροπή εκλέχθηκαν οι κα Αθανασιάδου Μαργαρίτα και ο κος Ανδριόπουλος Ηλίας.

Το σώμα μετά την λήξη της συνεδρίασης δεσμεύτηκε για την δυναμική συνέχιση του Συνδέσμου.

Καταβολη ετησιας συνδρομης 2016