Εκτύπωση
PDF
16
Ιουν

Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση-Εκλογές 23/6/2011

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ξυλείας (ΠΣΞ) συνεχίζοντας ενεργά τις προσπάθειές του για ενδυνάμωση του κλάδου μας και προώθηση του ξύλου ως το πλέον οικολογικό δομικό υλικό σας προσκαλεί στην Γενική Συνέλευση - Εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου που θα λάβει χώρα στις 23 Ιουνίου 2011 και ώρα 16:00 στο ATHENS METROPOLITAN EXPO του Αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος στην Αθήνα.

Όποιος από τα μέλη ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στη σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου παρακαλείται να δηλώσει τη συμμετοχή του στην εκλογική διαδικασία στη γραμματεία μας μέχρι την 17η Ιουνίου 2011 ημέρα Παρασκευή.

Προ της γενικής συνελεύσεως θα γίνει παρουσίαση του MARKETING PLAN του ΠΣΞ σχετικά με την προώθηση των συμφερόντων του κλάδου μας. Θα ακολουθήσει σύντομη παρουσίαση διεθνών εξελίξεων και ανοιχτή συζήτηση.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου

Γιάννης Αλμπάνης

Ο Γραμματέας του Συνδέσμου

Χρήστος Παπαναστασίου

Παρακαλούμε για την επιβεβαίωση της παρουσίας σας, ως την Δευτέρα 20/06/2011, αποστέλλοντας fax στο τηλέφωνο 2441077539 ή e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Μπορείτε να κατευάσετε την ανακοίνωση σε pdf κάνοντας click εδώ

Καταβολη ετησιας συνδρομης 2016