ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΞΥΛΕΙΑΣ

Εκτύπωση
PDF

Καλώς ήρθατε

Αγαπητοί φίλοι, συνάδελφοι,

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ξυλείας ιδρύθηκε για να υπερασπίζεται και να προωθεί τα συμφέροντα του κλάδου της Ξυλείας στη χώρα μας.

ΝΕΑ ΚΑΙ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

 • ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

  Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ξυλείας με μεγάλη χαρά σας προσκαλεί στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας και σε Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 18:00, στις εγκαταστάσεις τις εταιρίας Παπαναστασίου στην Λεωφόρος Κηφισίας & Ολ. Σπύρου Λούη 1 στο Μαρούσι.

   

   

  Περισσότερα...
 • «ΑΣΤΙΚΟ ΣΗΜΑ» - ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΕΝΑΚΗ

  Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής και του Πανελληνίου Συνδέσμου Ξυλείας (ΠΣΞ), υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, στο Μουσείο Μπενάκη την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016 για τα εγκαίνια της έκθεσης των συμμετοχών στον Πανελλήνιο φοιτητικό αρχιτεκτονικό διαγωνισμό για τον σχεδιασμό κατασκευής από ξύλο με τίτλο: ΑΣΤΙΚΟ ΣΗΜΑ. Η εν λόγω κατασκευή θα λειτουργήσει ως σημείο πληροφόρησης για δράσεις και γεγονότα που διεξάγονται μόνιμα, περιοδικά ή για ορισμένη χρονική διάρκεια. Μετά την έκθεση η κατασκευή θα τοποθετηθεί μόνιμα σε κεντρικό σημείο του κέντρου της Αθήνας.

   

  Περισσότερα...

Καταβολη ετησιας συνδρομης 2016